مجله سلامت و زیبایی مثبت مگ

مجله ای خاص برای آدم های خاص

مجله سلامت و زیبایی مثبت مگ

مجله ای خاص برای آدم های خاص

بهترین جور شیرخشک کدام است؟

مضرات خوردن آب یخ

مضرات خوردن آب یخ
مضرات خوردن آب یخ

مضرات خوردن آب یخ

خوردن آب یخ و سایر نوشیدنی های خنک، بخصوص در روزهای گرم سال، طرفداران زیادی دارد. برای آنکه با مضرات خوردن آب یخ آشنا شویم بهتر است با هم این مقاله را تا انتها همراهی کنیم.

حساسیت دندانی:

مضرات خوردن آب یخ

مضرات خوردن آب یخ اول از همه متوجه دندان ها می شود. با ورود آب یخ به دهان، عصب های دندان دچار شوک شده و حساسیت آنها به شدت تحریک می شود. داشتن دندان خراب یا نیمه خراب این امر را به شدت تشدید می کند. زمانی که در حال خوردن غذا هستید سعی کنید به هیچ عنوان نوشیدنی داغ یا خیلی خنک نخورید. همچنین حواستان به گرم و سرد شدن دهانتان به‌ واسطه‌ خوردن نوشیدنی‌های گرم و سرد باشد. با انجام این کار نادرست مینای دندان حساس شده و زمینه برای ایجاد حساسیت و دندان‌ درد و حتی میگرن مهیا می گردد. اجازه دهید نوشیدنی‌ از حالت خیلی خنک و یا داغ در بیاید و بعد آن را بنوشید.

شوک به بدن:

اکثر محققان بر این باورند که با توجه به دمای۳۷ درجه سانتی گراد بدن انسان در حالت عادی و دمای آب یخ که معمولا صفر درجه سانتیگراد است؛ با نوشیدن آب یخ دمای بدن انسان به طور ناگهانی تغییر نموده که این امر باعث آسیب های فراوانی به بدن می شود.

نوشیدن آب یخ موجب شوک بزرگ به متابولیسم یا سوخت‌وساز بدنتان می شود. در واقع متابولیسم بدن همیشه به‌ طور طبیعی دنبال دمایی نرمال برای رسیدگی به وظایف خود است. زمانی که آب یخ می‌خورد، بدن به‌ جای آنکه از انرژی دریافتی از غذاها برای تامین نیازهای ارگان‌های بدن استفاده کند، برای تنظیم و نرمال کردن دمای خود استفاده می‌کند.

سفت شدن چربی ها:

با توجه به اینکه اکثر افراد در سال های اخیر به تناسب اندام و دفع چربی های بدن می اندیشند، باید بگوییم که خوردن آب یخ موجب سفت شدن بافت چربی های بدن می گردد و روند از بین رفتن آن ها را به شدت کند می کند.

مواد چرب در تماس با دمای خیلی سرد میل زیادی به حفظ ماهیت خود دارند. یعنی در تماس با سرما حالت جامد خود را حفظ می‌کنند و به‌ سختی ذوب می‌شوند. به همین دلیل نه‌ تنها لازم است که از نوشیدن آب یخ بعد از غذا بپرهیزید بلکه بهتر است از مصرف خوردنی‌های خیلی سرد مانند دسر، بستنی و… نیز اجتناب کنید. با ترک کردن این عادت نادرست غذاها و بخصوص غذاهای چرب با روند طبیعی وارد معده شده و راحت‌تر از طریق تماس با ترشحات دستگاه گوارش هضم می‌شوند.

رقیق شدن اسید معده و خطرات در پی آن:

اسید معده‌ای که توسط بدن و برای هضم غذاهای مصرفی تولید می‌شود بسیار متعادل و مناسب وظیفه است. اگر خوردن آب یخ  را بعد از غذا به یک عادت تبدیل کنید، اسید معده رقیق شده و تاثیر هضم‌ کنندگی آن کاهش پیدا می‌کند. در نتیجه معده برای تجزیه کردن غذاهای مصرف شده دچار مشکل شده و از آن بدتر اینکه این مواد غذایی در معده باقی می‌مانند تا اسید رقیق‌شده به حالت اول برگشته و بتواند وظیفه‌ خود یعنی تجزیه‌ غذاها را به‌ درستی انجام دهند. در این مدت زمانی که مواد غذایی در معده تلنبار می‌شوند زمان کافی برای اکسید شدن و تولید باکتری‌ هایی که باعث معده درد می‌شوند وجود دارد.

یبوست:

مضرات خوردن آب یخ

آشامیدن آب هم دمای اتاق به دستگاه گوارش کمک می کند، درحالی که مصرف آب یخ موجب بروز یبوست در بدن می شود.
ماده غذایی که از دستگاه گوارش می گذرد، سفت و منجمد می شود. این در حالی است که روده ها منقبض گردیده و در دفع کردن مدفوع مشکل ایجاد می شود.

سردرد:

مضرات خوردن آب یخ

همان گونه که خوردن بستنی باعث به اصطلاح یخ زدن عصب های مغز می شود، خوردن آب یخ نیز همین حالت را ایجاد می کند. آب یخ باعث می شود خیلی از عصب های حساس ستون فقرات عکس العمل مناسب نداشته باشند. این پیغام سریع به مغز منتقل می شود که این امر به نوبه خود باعث سردردهای موقت و دایم می شود.

احساس خستگی:

مضرات خوردن آب یخ

از آنجایی که خوردن آب یخ بعد از غذا، انرژی دریافتی بیهوده صرف هضم غذا و همچنین بازگرداندن دمای بدن به حالت عادی می‌شود، فرد احساس خستگی می‌کند و میل زیادی به خوابیدن یا حداقل استراحت کردن دارد. در واقع نوشیدن یک لیوان آب یخ باعث ایجاد خستگی جسمی و سستی و کسالت روحی می‌شود.

چند پیشنهاد:

  • از نوشیدن آب خیلی سرد و یا نوشیدنی خیلی داغ بپرهیزید.
  • پس از بیدار شدن از خواب، یک لیوان آب با دمای محیط میل نمایید.
  • چند قطره آب لیموترش به آب اضافه کنید تا به‌ خوبی رفع عطش نماید.
  • در نظر داشته باشید که چای، قهوه یا آبمیوه ها با وجود فواید خود، کمبود آب را برطرف نمی سازند.
  • در طول روز و در فواصل مناسب آب بنوشید تا از پر شدن مثانه یا احتمال حالت تهوع به دلیل نوشیدن آب زیاد جلوگیری شود.

    مجله سلامت مثبت مگ همواره سعی در جلب رضایت بازدیدکننده های خود دارد.

اجناس مدل چنگ

مضرات خوردن آب یخ

مضرات خوردن آب یخ
مضرات خوردن آب یخ

مضرات خوردن آب یخ

خوردن آب یخ و سایر نوشیدنی های خنک، بخصوص در روزهای گرم سال، طرفداران زیادی دارد. برای آنکه با مضرات خوردن آب یخ آشنا شویم بهتر است با هم این مقاله را تا انتها همراهی کنیم.

حساسیت دندانی:

مضرات خوردن آب یخ

مضرات خوردن آب یخ اول از همه متوجه دندان ها می شود. با ورود آب یخ به دهان، عصب های دندان دچار شوک شده و حساسیت آنها به شدت تحریک می شود. داشتن دندان خراب یا نیمه خراب این امر را به شدت تشدید می کند. زمانی که در حال خوردن غذا هستید سعی کنید به هیچ عنوان نوشیدنی داغ یا خیلی خنک نخورید. همچنین حواستان به گرم و سرد شدن دهانتان به‌ واسطه‌ خوردن نوشیدنی‌های گرم و سرد باشد. با انجام این کار نادرست مینای دندان حساس شده و زمینه برای ایجاد حساسیت و دندان‌ درد و حتی میگرن مهیا می گردد. اجازه دهید نوشیدنی‌ از حالت خیلی خنک و یا داغ در بیاید و بعد آن را بنوشید.

شوک به بدن:

اکثر محققان بر این باورند که با توجه به دمای۳۷ درجه سانتی گراد بدن انسان در حالت عادی و دمای آب یخ که معمولا صفر درجه سانتیگراد است؛ با نوشیدن آب یخ دمای بدن انسان به طور ناگهانی تغییر نموده که این امر باعث آسیب های فراوانی به بدن می شود.

نوشیدن آب یخ موجب شوک بزرگ به متابولیسم یا سوخت‌وساز بدنتان می شود. در واقع متابولیسم بدن همیشه به‌ طور طبیعی دنبال دمایی نرمال برای رسیدگی به وظایف خود است. زمانی که آب یخ می‌خورد، بدن به‌ جای آنکه از انرژی دریافتی از غذاها برای تامین نیازهای ارگان‌های بدن استفاده کند، برای تنظیم و نرمال کردن دمای خود استفاده می‌کند.

سفت شدن چربی ها:

با توجه به اینکه اکثر افراد در سال های اخیر به تناسب اندام و دفع چربی های بدن می اندیشند، باید بگوییم که خوردن آب یخ موجب سفت شدن بافت چربی های بدن می گردد و روند از بین رفتن آن ها را به شدت کند می کند.

مواد چرب در تماس با دمای خیلی سرد میل زیادی به حفظ ماهیت خود دارند. یعنی در تماس با سرما حالت جامد خود را حفظ می‌کنند و به‌ سختی ذوب می‌شوند. به همین دلیل نه‌ تنها لازم است که از نوشیدن آب یخ بعد از غذا بپرهیزید بلکه بهتر است از مصرف خوردنی‌های خیلی سرد مانند دسر، بستنی و… نیز اجتناب کنید. با ترک کردن این عادت نادرست غذاها و بخصوص غذاهای چرب با روند طبیعی وارد معده شده و راحت‌تر از طریق تماس با ترشحات دستگاه گوارش هضم می‌شوند.

رقیق شدن اسید معده و خطرات در پی آن:

اسید معده‌ای که توسط بدن و برای هضم غذاهای مصرفی تولید می‌شود بسیار متعادل و مناسب وظیفه است. اگر خوردن آب یخ  را بعد از غذا به یک عادت تبدیل کنید، اسید معده رقیق شده و تاثیر هضم‌ کنندگی آن کاهش پیدا می‌کند. در نتیجه معده برای تجزیه کردن غذاهای مصرف شده دچار مشکل شده و از آن بدتر اینکه این مواد غذایی در معده باقی می‌مانند تا اسید رقیق‌شده به حالت اول برگشته و بتواند وظیفه‌ خود یعنی تجزیه‌ غذاها را به‌ درستی انجام دهند. در این مدت زمانی که مواد غذایی در معده تلنبار می‌شوند زمان کافی برای اکسید شدن و تولید باکتری‌ هایی که باعث معده درد می‌شوند وجود دارد.

یبوست:

مضرات خوردن آب یخ

آشامیدن آب هم دمای اتاق به دستگاه گوارش کمک می کند، درحالی که مصرف آب یخ موجب بروز یبوست در بدن می شود.
ماده غذایی که از دستگاه گوارش می گذرد، سفت و منجمد می شود. این در حالی است که روده ها منقبض گردیده و در دفع کردن مدفوع مشکل ایجاد می شود.

سردرد:

مضرات خوردن آب یخ

همان گونه که خوردن بستنی باعث به اصطلاح یخ زدن عصب های مغز می شود، خوردن آب یخ نیز همین حالت را ایجاد می کند. آب یخ باعث می شود خیلی از عصب های حساس ستون فقرات عکس العمل مناسب نداشته باشند. این پیغام سریع به مغز منتقل می شود که این امر به نوبه خود باعث سردردهای موقت و دایم می شود.

احساس خستگی:

مضرات خوردن آب یخ

از آنجایی که خوردن آب یخ بعد از غذا، انرژی دریافتی بیهوده صرف هضم غذا و همچنین بازگرداندن دمای بدن به حالت عادی می‌شود، فرد احساس خستگی می‌کند و میل زیادی به خوابیدن یا حداقل استراحت کردن دارد. در واقع نوشیدن یک لیوان آب یخ باعث ایجاد خستگی جسمی و سستی و کسالت روحی می‌شود.

چند پیشنهاد:

  • از نوشیدن آب خیلی سرد و یا نوشیدنی خیلی داغ بپرهیزید.
  • پس از بیدار شدن از خواب، یک لیوان آب با دمای محیط میل نمایید.
  • چند قطره آب لیموترش به آب اضافه کنید تا به‌ خوبی رفع عطش نماید.
  • در نظر داشته باشید که چای، قهوه یا آبمیوه ها با وجود فواید خود، کمبود آب را برطرف نمی سازند.
  • در طول روز و در فواصل مناسب آب بنوشید تا از پر شدن مثانه یا احتمال حالت تهوع به دلیل نوشیدن آب زیاد جلوگیری شود.

    مجله سلامت مثبت مگ همواره سعی در جلب رضایت بازدیدکننده های خود دارد.

امتعه مدل چنگال

 

انواع مدل ناخن

انواع مدل ناخن

انواع مدل ناخن

دست ها به عنوان عضوی مهم و تاثیرگذار، زیبایشان بسیار قابل توجه است. انواع مدل ناخن حتی به گفته روانشناسان دال بر تیپ های متفاوت شخصیتی است. اگر کنجکاوید که بدانید فرم انگشتان و انواع مدل ناخن، تاثیر هر یک از آنها، مد جهانی و دیگر مسائل مربوط به دستان، انگشتان و ناخن ها به چه صورت است، ما به شما همراهی این مقاله جامع و جذاب را پیشنهاد می دهیم:

تاثیر دست در روابط اجتماعی:

دست به عنوان مادر بدن نامگذاری شده است.

  • هنگام افتادن بر روی زمین، این دست های ما هستند که به صورت ناخودآگاه از ما حفاظت می کنند.
  • مواقعی که جایی از بدن ما درد کند، کاملا غیرارادی دستمان را روی آن قسمت می گذاریم (تصوری از دندان درد، سردرد، پادرد و…)،
  • هنگام معاشرت و دست دادن این دست های ما هستند که ویژگی هایشان باعث بالا رفتن اعتبار ما در نگاه اول می شود.
  • همچنین این دست های ما هستند که عامل اول انتقال بیماری ها و ویروس های هستند چرا که بی هیچ لباس و محافظی در تمام طول روز با همه جا تماس و برخورد دارد، هنگام تایپ، هنگام گرفتن میله اتوبوس، هنگام پرداخت وجه و … همگی این دست های ما هستند که راهگشا بوده و خط شکنی می کنند.

تاثیر زیبایی و شاید مهم تر از آن تمیزی دست ها در نگاه اطرافیان به ما بسیار مهم است. افراد و مشاغل گوناگون را می توان از روی دست هایشان شناخت. یک تعمیرکار، یک معلم؛ یک بنا، یک نانوا و … دست هایی با شرایط متفاوت دارند. اما در هر سن، جنسیت و شرایطی می توان اصول مشترک و اولیه را رعایت نمود.

 دست:

نرمی و زبری پوست دست، سطح وسیعی از اعتماد به نفس افراد را در پی دارد. استفاده از کرم های نرم کننده بخصوص در مواقعی که پوست دستتان در معرض مواد مضر است، بسیار توصیه شده است. چه شما در آزمایشگاه کار می کنید و یا پرستار هستید و یا تعمیرکار بوده و یا یک خانم خانه دار، در هر شرایطی باید به پوست دست خود اهمیت دهید.

شستشوی دست ها امری است که به کودکان از مهدهای کودک آموزش می دهند. نکته بسیار مهمی که گاها ما بزرگسالان از آن غافلیم. در هر شرایطی بخصوص قبل از صرف غذا و به محض رسیدن به خانه باید دست ها و هر قسمتی از دست که در معرض آلودگی های محیطی بوده است را به خوبی با مواد مناسب و آب گرم شستشو داد. علاوه بر این امر، استفاده از کرم های دست پس از هر بار شستشو از سوی تمامی متخصصان پوست توصیه می گردد. فرقی ندارد شما چه سنی دارید، حتی نوزادان نیز پس از حمام به لوسیون های مخصوص نیاز دارند.

ناخن:

شاید بتوان اقرار کرد که هیچ چیز به اندازه کثیفی زیر ناخن های دست یک فرد نمی تواند چندش آور باشد. شما برای آنکه با یک فرد با این مشخصات معاشرت کنید، قطعا دودل خواهید بود.

پس فراموش نکنیم که در هر سن، جنسیت و شرایطی هستیم حتما باید زیر ناخن هایمان همیشه تمیز باشد.

مشاغل مختلف ابدا توجیه مناسبی برای این اتفاق نیستند. شما حتی اگر تمام روز با مواد روغنی هم سر و کار دارید، آداب اجتماعی حکم می کند که زیر ناخن خود را همیشه تمیز نگه دارید.

از بهترین توصیه ها این است که در شبانه روز تنها ۵ دقیقه با یک مسواک نرم، خمیردندان و نمک، زیر ناخن های خود را به خوبی تمیز نمایید.

انواع مدل ناخن:

هر فردی مدل ناخنی منحصر به فرد دارد. نه تنها فرم ناخن ها، بلکه مدل انگشتان هر فرد نیز کاملا متفاوت است. در اطراف خود قطعا دیده اید افرادی که انگشتان و ناخن هایی کشیده داشته و برعکس، انگشتان و ناخن هایی گرد و دایره ای دارند.

روانشناسان بر این باورند که رنگ پوست دست، مدل انگشتان و  ناخن ها می تواند با درصد اشتباهی کم درباره شخصیت افراد، برخی رازها را فاش کند.

مدل ناخن در خانم ها:

علاوه بر فرم مادرزادی ناخن ها، خانم ها با رفتن به آرایشگاه و خدمات آرایشی چون پدیکور، مانیکور، کاشت ناخن و… فرم ناخن های خود را اصلاح یا تغییر می دهند.

جالب است بدانید که در هر دهه از زندگی، مدل متفاوتی مد می شود. شاید بتوان گفت که به تاریخ شمسی تا قبل از دهه  ۷۰ غالبا تنها فرم بیضی و طبیعی ناخن حفظ و دورگیری می شده است. اما در طول سالهای ۷۰ تا ۹۰ فرم مربعی و مستطیلی نیز به این دایره مد اضافه شد و با اقبال عمومی نیز روبه رو گشت به طوری که در حال حاضر با وجود چرخش اندک مد به سوی مدل های نوک تیز و گرد، همچنان برخی افراد از مدل های مربعی و مستطیلی استفاده می کنند.

انواع مدل ناخن در آرایشگاه های زنانه:

انواع مدل ناخن

انواع مدل ناخن، بسته به سلیقه افراد، مدل انگشتان و دستان خانم ها در آرایشگاه های زنانه رواج دارد. توصیه متخصصان زیباشناسی این است که با توجه به فرم انگشتانتان، مدل ناخنتان را (اگر مانعی مانند محیط اجتماعی و کاری ندارید) انتخاب کنید!

مدل ناخن مربعی:

انواع مدل ناخن

این نوع مدل از ناخن، ناخن هایی با اندازه های کوتاه است که سری صاف دارد. این مدل از ناخن ها از محبوبیت فوق العاده بالایی در بین خانم ها برخوردار است. به دلیل احتمال کمتر شکستگی، فرم راحت تر و پذیرش بالاتر اجتماعی، در کشور ما این نوع از فرم ناخن بسیار مورد پسند می باشد. افردی که ناخن هایی کشیده دارند، جز طرفداران این مدل هستند.

مدل ناخن مستطیلی:

انواع مدل ناخن

این نوع مدل ناخن مانند مدل مربعی سری صاف دارد، با این تفاوت که قد ناخن بلندتر می باشد. این مدل نیز بخصوص در میان عروس خانم ها در سال های اخیر بسیار طرفدار داشته است.

مدل ناخن دایره ای:

انواع مدل ناخن

مدل ناخن گرد یا دایره ای مدلی است که احتمال شکستن آن کم بوده و درمیان افرادی که ناخن بیش از حد کشیده ای دارند، مورد استفاده قرار می گیرد. افرادی که انگشتانی کوتاه دارند، این مدل از ناخن به آنها ابدا توصیه نمی گردد.

مدل گلدانی:

انواع مدل ناخن

مدل گلدانی همان مدل مستطیلی است با این تفاوت که در این مدل از شکل نوستالژیک گلدان ها استفاده شده و گوشه های ناخن تیز تر می شوند. این مدل به دلیل بلندی ناخن و سطح کم نوک ناخن، احتمال شکنندگی بالایی دارد.

مدل تیز:

انواع مدل ناخن

این مدل ناخن که بیشتر در میان افرادی که انگشتان و صدف ناخن کوچکی دارند، رواج دارد، در سال های اخیر بخصوص برای مهمانی ها طرفداران زیادی یافته است. گفتنی است احتمال شکستن این نوع ناخن ها بسیار بالاست و به محافظت بیشتری احتیاج دارد.

به افرادی که انگشتان کشیده ای دارند، ابدا این مدل توصیه نمی گردد؛ چرا که گریم افراد جادوگر در انیمشن ها را یادآور خواهد شد. همان طور که در بالاتر ذکر شد، هر فرم ناخن، نشان دهنده فرم خاص شخصیتی نیز می باشد.

مدل های دیگر:

انواع مدل ناخن

انواع مدل ناخن دیگری نیز بسته به سلیقه افراد و مدل مادرزادی ناخن هایشان نیز رواج دارد که از گستردگی زیادی برخوردار نیستند، مانند مدل های فانتزی که طرفداران زیادی ندارند.

رنگ ناخن:

انواع مدل ناخن

این مبحث کاملا سلیقه ای است. شرایط، محیط کاری و اجتماعی هر خانم، تن رنگ پوست دست و مدل ناخن هر خانمی باعث می شود که رنگ دلخواه وی برای ناخن هایش تغییر کند. انواع فرنچ، سنگ های تزیینی و… به اضافه رنگ های مناسب هر فصل نیز بر این لیست تغییر رنگ و مدل دلخواه، اضافه می شود.

قابل ذکر است که حتما نباید برای داشتن زیبایی، ناخن های ما رنگ داشته باشند. یک دورگیری و سوهان کشی ساده حتی در منزل در کنار رعایت اصول بهداشتی می تواند، زیبایی دستان و ناخن های شما را تکمیل گرداند.

توصیه جهت سالم نگه داشتن دست و ناخن:

علاوه بر مواردی که ذکر شد، بهتر است از رژیم غذایی سرشار از کلسیم و پروتئینی برای زیبایی و دوام ناخن هایتان بهره ببرید. همچنین بسیاری از محصولات مراقبتی ناخن و دست در بازار موجود هستند که می توانید با استفاده به جا از آنها به زیبایی دست ها و ناخن های خود بیافزایید.

مجله اینترنتی مثبت مگ همواره سعی در جلب رضایت بازدیدکننده های خود دارد.

طریقه استعمال مکمل کراتین

بهترین نوع شیرخشک کدام است؟

بهترین نوع شیرخشک کدام است؟
بهترین نوع شیرخشک کدام است؟

بهترین نوع شیرخشک کدام است؟

شیر هر مادری برای فرزندش بهترین و کامل‎ترین غذایی است که کودک از بدو تولد به آن نیاز دارد، اما گاهی به دلایل بسیاری ممکن است کودک از شیرمادر محروم و یا با کمبود آن مواجه شود. از جمله علل این اتفاق می‌توان به نافرم بودن نوک سینه مادر، ناتوانی فک کودک، اشتغال، بیماری و یا نبود مادر، ناکافی بودن یا بند آمدن شیرمادر و… اشاره نمود. در تمام این موارد به توصیه متخصصان، باید دست به سوی شیر خشک‌های موجود در بازار برد. در این زمان انتخاب بهترین نوع شیرخشک اهمیت می‎یابد.

شیر خشک به نوعی جایگزین شیرمادر به صورت موقت یا دائم می‌گردد، بدین صورت که اگر شیرمادر اصطلاحا خشک شود، شیرخشک جایگزین شیرمادر شده و اگر به عنوان مثال مادر شاغل باشد، شیر خشک وعده‌های جایگزین شیرمادر را تشکیل می‌دهد.

فواید موجود در شیرمادر در هیچ شیرخشکی یافت نمی‌شود، اما با این حال می‌توان با کمی دقت و مطالعه به بهترین نمونه شیرخشک در بازار، دست یافت.

همه شیر خشک‌های موجود در داروخانه‌های معتبر دارای تاییدیه سلامت بوده و همه مواد غذایی مورد نیاز کودک را تامین می‌کنند.

معمولا شیر خشک به سه شکل اصلی وجود دارد:

  • پودر: ارزان ترین نوع شیر خشک است، این نوع شیر خشک با آب ترکیب می شود
  • کنسانتره های مایع: قیمت آنها از پودر بیشتر است و معمولا با مقدار مساوی از آب رقیق می شوند.
  • شیر خشک آماده برای مصرف: اغلب از همه انواع شیر خشک، گران تر بوده و کاربرد راحت تری هم دارند و می‌توان مستقیما آن را در شیشه ریخت.

بهترین نوع شیرخشک؟

بهترین نوع شیرخشک آن است که با توجه به وضعیت نوزاد و نظر متخصص کودکان مصرف شود. به طور مثال بعضی نوزادان به لاکتوز شیر حساسیت دارند برای آنها شیر فاقد لاکتوز که از پروتئین سویا تهیه شده است باید استفاده گردد و اگر باز هم این شیر را تحمل نکند از شیرخشکی که پروتئین آن هیدرولیز و به اسید‌های آمینه و لیپید تبدیل شده استفاده می‌شود. شیرخشک ها اکثراً از شیرگاو یا سویا تهیه می شود یک سری شیرخشک ها را از ابتدای تولد می توان مصرف نمود. در شیرخواران بالای یک سال که تغذیه مصنوعی دارند می توان از شیر گاو به جای فورمولا استفاده کرد ولی باید مواظب مقدار آهن و ویتامین های شیر خوار باشیم زیرا شیر گاو، آهن و ویتامین کمتر از شیرخشک دارد. قند شیر مادر از لاکتوز است ولی قند شیر خشک از لاکتوز و گلوکز است و همین گلوکز موجود در شیرخشک باعث چاقی در کودکان می‌شود.

گاهی ممکن است نیاز باشد که شیر خشک کودک خود را عوض کنید. دلایل تعویض شیر خشک عبارتند از آلرژی، نیاز بیشتر کودک به آهن، ناآرامی شدید، یا اسهال

ممکن است این نشانه ها ربطی به شیر خشک نداشته باشند. در چنین حالتی تغییر شیر خشک به کودک کمک نکرده و یا حتی ممکن است علائم او را بدتر کند. به همین دلیل همیشه قبل از تغییر شیر خشک نوزاد با پزشک مشورت نمایید.

برای تغییر شیرخشک کودکان ۴ تا ۱۲ ماهه، باید شیر خشک‌ها کالری و مواد مغذی بیشتری نسبت به شیر خشک معمولی نوزاد داشته باشند، اما باز هم ممکن است تغییر برای کودکتان مناسب نباشد. پیش از امتحان کردن آنها با متخصص اطفال مشورت کنید.

 و اما چند برند محبوب و مطرح در زمینه تولید بهترین شیرخشک:

نستله، نوتریشیا، فاسبل، تروویتال، میلوپا، ابوت و…

مجله پزشکی مثبت مگ همواره سعی در جلب رضایت بازدیدکننده های خود دارد.

مضار خوردن ماء مایع شیره یخ

 

طریقه مصرف مکمل کراتین

مکمل کراتین
مکمل کراتین

طریقه مصرف مکمل کراتین

کراتین چیست؟

کراتین ترکیبی از دسته ترکیبات پروتئینی است که از سه آمینواسید متیونین، آرژنین و گلیسین تشکیل شده است. مکمل کراتین محصول مطمئن و بی‌خطری است که استفاده از آن مجاز می‌باشد، این مکمل می‌تواند به منظور افزایش حجم عضلات،‌کاهش خستگی عضلانی و افزایش عملکرد ورزشی مصرف شود.

استفاده از کراتین برای افزایش قدرت، تسریع بازگشت به حالت اولیه و کاهش درد عضلانی و افزایش حجم عضلانی با انجام مطالعات علمی متعدد اثبات شده است.

کراتین در سال ۱۸۳۲ توسط Chevruel دانشمند فرانسوی شناخته شد.کراتین را از کلمه یونانی kreas که برای گوشت به‌کار می‌رفته گرفته‌اند.

کراتین در بدن چه می‌کند؟

کراتین در بدن به‌صورت ترکیب فسفاته (کراتین فسفات) درآمده و به ‌عنوان یکی از منابع ذخیره انرژی به‌ویژه در فعالیت‌ها و ورزش‌های سرعتی و انفجاری به‌کار می‌رود.

بیشتر ذخیره کراتین در ماهیچه‌های اسکلتی قرار دارد. این ماده باعث می‌شود که مولکول کراتین در داخل عضلات حبس شده و از ترشح کراتین در ادرار جلوگیری شود.

در سال‌های اخیر کراتین منوهیدرات به عنوان یک ماده مکمل خوراکی طبیعی به صورت روزافزون توسط ورزشکاران در رشته‌های مختلف استفاده می‌شود.

مزایای کراتین:

تاثیر مکمل کراتین در بدن وابسته به میزان برداشت آن توسط عضلات می‌باشد. با توجه به اینکه این ماده هنوز از طرف کمیته بین‌المللی المپیک منع مصرف نشده است، در بین ورزشکاران به‌عنوان یک مکمل کارافزا از جایگاه خاصی برخوردار است.

اولین بار پس از مسابقات المپیک سال ۱۹۹۲ بارسلون پس از آنکه تعدادی از قهرمانان ادعا کردند از مکمل کراتین استفاده نموده‌اند، مصرف این مکمل در بین ورزشکاران رواج زیادی یافت.

عوارض کراتین:

اثر جانبی بارز شناخته شده از مصرف این مکمل افزایش وزن بدن فرد می‌باشد که هنوز تحقیقات درباره این تفاوت این اثر به تناسب وزن و ورزش هر فرد ادامه دارد.

این افزایش وزن به صورت تجمع آب در بدن به ‌ویژه در نواحی روده و ماهیچه اسکلتی است. تجمع آب ممکن است به کم‌آبی متعاقب دریافت کراتین منجر گردد. بنابراین توصیه می‌شود هنگامی که مکمل کراتین مصرف می‌کنید، حداقل ۳۰ گرم آب به ازای هر کیلوگرم بدن مصرف کنید.

علاوه بر افزایش وزن وکم آبی، کشیدگی و گرفتگی عضلات، برخی ناراحتی‌های کلیوی، تداخل با برخی داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی و… نیز از احتمالات پس از مصرف بی‌رویه از کراتین عنوان شده است.

انواع مکمل کراتین:

  • کراتین مونوهیدرات خالص
  • کراتین به همراه گلوتامین
  • کراتین مونوهیدرات به همراه گلوکز
  • کراتین مونوهیدرات مایع

نحوه مصرف کراتین:

جهت نتیجه‌گیری کامل و صحیح لازم است مصرف کراتین را به دو مرحله بارگیری و نگهدارنده تقسیم کنیم.

مدت مرحله بارگیری ۵ روز است و مرحله نگهدارنده از روز ششم آغاز می‌گردد. مقدار مصرف این ماده ۱۵ گرم در مرحله بارگیری و ۴ تا ۸ گرم در مرحله نگهدارنده است.

به صورت زیر:

  1. نیم ساعت قبل از صبحانه
  2. نیم ساعت قبل از ناهار
  3. نیم ساعت قبل از تمرین
  4. دقیقا پس از اتمام تمرین

ذکر چند نکته مهم:

  • توصیه اکید پزشکان به تمام ورزشکاران این است که حتما مکمل‌های کراتین را از مکان‌های معتبری چون داروخانه‌ها تهیه کنند.
  • اگر در مرحله نگهدارنده وقفه ای ۵ روزه یا بیشتر ایجاد شود، باید مراحل بارگیری و نگهداری را دوباره از اول شروع کنید.
  • در کنار مصرف کراتین تنها می توانید از مکمل‌های فولات، ویتامین‌های B6 و B12 نیز استفاده کنید.
  • هنگام مصرف کراتین باید معده خالی باشد تا کراتین به خوبی جذب بدن گردد.
  • برای کسب نتیجه ایده آل بهتر است حداقل ۶ ماه کراتین را مصرف کنید.
  • کراتین زمانی بهترین اثر را دارد که همراه مواده قندی مصرف شود.
  • هنگام مصرف مکمل کراتین آب و مایعات به مقدار زیاد بنوشید.
  • زمان مصرف کراتین باید پروتئین مصرفی بدن را بالا ببرید.

    مجله زیبایی و سلامت مثبت مگ همواره سعی در جلب رضایت بازدیدکننده های خود دارد.