مجله سلامت و زیبایی مثبت مگ

مجله ای خاص برای آدم های خاص

مجله سلامت و زیبایی مثبت مگ

مجله ای خاص برای آدم های خاص

کلمه کفش های پاشنه اهتزاز

خواص تخم شربتی

خواص تخم شربتی
خواص تخم شربتی

خواص تخم شربتی

درباره تخم شربتی به تازگی در فضای مجازی اطلاعات زیادی را می شنویم. بهتر است با هم بررسی کنیم که تا چه اندازه این اطلاعات علمی و مستند است؟

با فرا رسیدن روزهای گرم سال همه افراد به دنبال نوشیدنی های خنک، خوش مزه و مفید می گردند تا بتوانند با مصرف آن تشنگی و عطش را رفع نموده و آب از دست رفته بدن را  نیز جبران سازند.

ماهیت:

تخم شربتی گیاهی خودرو و یک‌ ساله از خانواده نعناعیان و شبیه به ریحان ولی با برگ‌ها و تخم‌ های ریزتر می باشد. این گیاه بومی آمریکای مرکزی بوده و گرچه خود گیاه کاربرد تزئینی دارد، اما عمدتا این گیاه را برای مصرف تخم آن می‌کارند.

این گیاه در اوایل بهار در کوهستان و بیابان روییده و ساقه‌ های آن مربع شکل و گلش قرمز مایل به صورتی است. تخم آن سیاه شفاف است و وقتی‌ که در آب ریخته شود سریعا حالتی خمیری یا ژله ای در آب ایجاد می‌کند که بسیار لغزنده است و رنگش متمایل به رنگ خاکستری می‌شود.

نام های دیگر تخم شربتی عبارت است از بادروج، تره خراسانی، اوقیمن، حوک، بورنگ، صریرا و بادروج.

خواص:

  • دارای مقدار فراوانی پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است و در عین حال برای افرادی که در جذب کلسیم مشکل دارند، این گیاه دارای یک ماده معدنی به نام بورون است که باعث انتقال کلسیم به استخوان‌ها می‌شود.
  • برای درمان بیماری‌های تنفسی بسیار مفید است.
  • مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم، سرفه، سرماخوردگی، آنفلوانزا و برونشیت موثر است.
  •  دانه‌های ژلاتینی تخم شربتی بدون آنکه کالری داشته باشد تا مدت‌ها فرد را سیر نگه می‌دارد و به جای خوردن داروهای زیان آور برای کم کردن اشتها، می‌توان از تخم شربتی استفاده کرد. تخم شربتی برای تناسب اندام بسیار مفید است و مصرف آن در طول روز بخصوص صبح ها و بصورت ناشتا باعث کاهش وزن می شود.
  • معمولاً بعد از خوردن غذا به‌ویژه غذاهای پر نشاسته، فشارخون بالا می‌رود و اگر تخم شربتی همراه غذا خورده شود مواد نشاسته‌ای به تدریج شکر موجود در خود را آزاد می‌کنند و به این ترتیب شما به طور تدریجی انرژی متعادل در طول روز خواهید داشت.
  • با متعادل نگهداشتن فشار خون، شانس ابتلا به بیماری دیابت را کم می کند.
  • دارای خاصیت عطسه آور، سنگ آور و ملین می باشد.
  • کمک به رفع احساس تشنگی و عطش می کند.
  • حاوی مقادیر فراوان  امگا۳ می باشد.
  • برای درمان ناراحتی‌های گوارشی مانند درد و ورم معده،نفخ، یبوست، سو هاضمه و بی نظمی کارکرد روده‌ها استفاده می گردد.
  • خلق و خوی فرد را متعادل و خوب می کند، خستگی مفرط ذهنی، تنش‌های عصبی، افسردگی، میگرن و مالیخولیا را برطرف می‌کند.
  • از این گیاه برای درمان عفونت، درد معده، گزیدگی مار و حشرات و پایین آوردن دمای بدن استفاده می‌شود.
  • با توجه به خاصیت ضد اسپاسمی، سیاه سرفه را برطرف می سازد.
  • دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان بوده و  تاثیر زیادی در شادابی و جوانی پوست زنان و مردان دارد.

طرز تهیه:

روش اول:

ابتدا تخم شربتی را بشویید و سپس ظرف حاوی آب سرد بریزید و به مدت ده تا پانزده دقیقه به هم بزنید تا زمانی که ماده ای ژله مانند اطراف تخم شربتی ایجاد شود. از آنجایی که این کار باعث می شود تخم شربتی ها شسته شوند و خاشاک و خاک آنها به آب منتقل شود بنابراین آب آن را دور بریزید. سپس آب و آبلیمو و عسل را اضافه کنید و مخلوط کنید.

روش دوم:

ابتدا آب و شکر را روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود سپس آن را از یک صافی رد کنید و صبر کنید تا خنک شود. پس از خنک شدن گلاب را به آن اضافه کنید بعد از آن تخم شربتی ها را بشویید و به آن اضافه فرمایید و به هم بزنید. شربت را داخل یخچال قرار دهید و کمی اجازه دهید تا تخم شربتی ها خوب لعاب دار شوند، بعد از آن هنگام سرو به آن یخ اضافه کنید. می توانید از آبلیمو و زعفران نیز استفاده کنید.

مجله زیبایی و سلامت مثبت مگ همواره سعی در جلب رضایت بازدیدکننده های خود دارد.

خواص بذر شربتی

خواص چای جنسینگ

چای جنسینگ
چای جنسینگ

خواص چای جنسینگ

خواص و فواید چای جنسینگ شامل کاهش احتمال ابتلا به سرطان، تسکین درد و مشکلات زمان قاعدگی، کاهش وزن، بهبود مشکلات سوءهاضمه و تقویت دستگاه ایمنی بدن می‌باشند. همچنین این چای به بهبود علائم و نشانه‌های پریشانی‌های روانی، آسم، آرتروز و مشکلات جنسی نیز کمک می‌کند.

این چای با داشتن خواص تسکین‌دهنده و آرام‌بخش، تاثیری مثبت بر روی خستگی‌های فیزیکی و روانی ناشی از استرس دارد. مواد و ترکیبات تشکیل‌دهنده آن دارای خواص درمانی متعددی می‌باشند.

جنسینگ چیست؟

این چای از ریشه درختی همیشه جاودان گرفته می‌شود. فواید اصلی سلامت این چای از مواد شیمیایی و طبیعی به نام “جین‌سنوزید” نشات می‌گیرند. این چای به عنوان نوشیدنی گیاهی و دارویی در سراسر جهان محبوبیت خاصی دارد. بر اساس تحقیقات انجام گرفته، چای جنسینگ دارای خواص ضد سرطانی می‌باشد.

کشورهای هند، چین، ژاپن و حتی برخی کشورهای غربی به دلیل فواید بسیار زیاد این چای به کشت آن می‌پردازند. در کشور آمریکا و کانادا، شرایط آب و هوا برای کاشت این گیاه بسیار مناسب است و طبق گزارشات، کشور آمریکا این چای را به بسیاری از کشورهای آسیایی صادر می‌کند.

خواص این چای را با هم بررسی خواهیم کرد:

مشکلات قاعدگی:

این چای با خاصیت خنک‌کنندگی خود، درد، گرفتگی عضلات و پریشانی‌ ناشی از زمان قاعدگی را تسکین می‌دهد.

فشار خون پایین:

نوشیدن چای جنسینگ برای افرادی که از فشار خون پایین رنج می‌برند بسیار مفید است. این نوشیدنی انرژی‌زا با بالا بردن فشار خون انرژی شما را در طول روز در حد مناسب بالا نگه می‌دارد.

غذای مغز:

چای جنسینگ به عنوان محرک سلول‌های مغز عمل می‌کند. این نوشیدنی سطح تمرکز و تشخیص را ارتقا می‌دهد.

درمان چاقی:

برای کاهش وزن، قرار دادن این نوشیدنی در برنامه غذایی روزانه بسیار موثر است؛ زیرا به عنوان مهار‌کننده طبیعی اشتها می‌تواند اشتها را کم کند. همچنین ترکیبات آن باعث بالا رفتن متابولیسم و سوخت و ساز بدن شده و چربی‌ها را سریعتر می‌سوزانند.

اختلال عملکرد جنسی:

مردان دچار به مشکلات و اختلالات جنسی، با مصرف چای جنسینگ می‌توانند این مشکلات را مرتفع سازند.

سرطان:

جنسینگ و بالطبع چای آن دارای خواص ضد سرطان هستند. مطالعات نشان می‌دهند افرادی که بیشتر چای جنسینگ می‌نوشند، کمتر به سرطان مبتلا می‌شوند. مصرف بیش از حد این چای ممکن است مشکلات سلامتی دیگری را به وجود آورد. بهتر است در صورت ابتلا به هر نوع بیماری، حتماً درباره مصرف این چای با پزشک خود مشورت نمایید.

مجله زیبایی و سلامت مثبت مگ همواره سعی در جلب رضایت بازدیدکننده های خود دارد.

دلیل استعمال از بطی ء کننده موی فراز

خواص تخم شربتی

خواص تخم شربتی
خواص تخم شربتی

خواص تخم شربتی

درباره تخم شربتی به تازگی در فضای مجازی اطلاعات زیادی را می شنویم. بهتر است با هم بررسی کنیم که تا چه اندازه این اطلاعات علمی و مستند است؟

با فرا رسیدن روزهای گرم سال همه افراد به دنبال نوشیدنی های خنک، خوش مزه و مفید می گردند تا بتوانند با مصرف آن تشنگی و عطش را رفع نموده و آب از دست رفته بدن را  نیز جبران سازند.

ماهیت:

تخم شربتی گیاهی خودرو و یک‌ ساله از خانواده نعناعیان و شبیه به ریحان ولی با برگ‌ها و تخم‌ های ریزتر می باشد. این گیاه بومی آمریکای مرکزی بوده و گرچه خود گیاه کاربرد تزئینی دارد، اما عمدتا این گیاه را برای مصرف تخم آن می‌کارند.

این گیاه در اوایل بهار در کوهستان و بیابان روییده و ساقه‌ های آن مربع شکل و گلش قرمز مایل به صورتی است. تخم آن سیاه شفاف است و وقتی‌ که در آب ریخته شود سریعا حالتی خمیری یا ژله ای در آب ایجاد می‌کند که بسیار لغزنده است و رنگش متمایل به رنگ خاکستری می‌شود.

نام های دیگر تخم شربتی عبارت است از بادروج، تره خراسانی، اوقیمن، حوک، بورنگ، صریرا و بادروج.

خواص:

  • دارای مقدار فراوانی پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است و در عین حال برای افرادی که در جذب کلسیم مشکل دارند، این گیاه دارای یک ماده معدنی به نام بورون است که باعث انتقال کلسیم به استخوان‌ها می‌شود.
  • برای درمان بیماری‌های تنفسی بسیار مفید است.
  • مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم، سرفه، سرماخوردگی، آنفلوانزا و برونشیت موثر است.
  •  دانه‌های ژلاتینی تخم شربتی بدون آنکه کالری داشته باشد تا مدت‌ها فرد را سیر نگه می‌دارد و به جای خوردن داروهای زیان آور برای کم کردن اشتها، می‌توان از تخم شربتی استفاده کرد. تخم شربتی برای تناسب اندام بسیار مفید است و مصرف آن در طول روز بخصوص صبح ها و بصورت ناشتا باعث کاهش وزن می شود.
  • معمولاً بعد از خوردن غذا به‌ویژه غذاهای پر نشاسته، فشارخون بالا می‌رود و اگر تخم شربتی همراه غذا خورده شود مواد نشاسته‌ای به تدریج شکر موجود در خود را آزاد می‌کنند و به این ترتیب شما به طور تدریجی انرژی متعادل در طول روز خواهید داشت.
  • با متعادل نگهداشتن فشار خون، شانس ابتلا به بیماری دیابت را کم می کند.
  • دارای خاصیت عطسه آور، سنگ آور و ملین می باشد.
  • کمک به رفع احساس تشنگی و عطش می کند.
  • حاوی مقادیر فراوان  امگا۳ می باشد.
  • برای درمان ناراحتی‌های گوارشی مانند درد و ورم معده،نفخ، یبوست، سو هاضمه و بی نظمی کارکرد روده‌ها استفاده می گردد.
  • خلق و خوی فرد را متعادل و خوب می کند، خستگی مفرط ذهنی، تنش‌های عصبی، افسردگی، میگرن و مالیخولیا را برطرف می‌کند.
  • از این گیاه برای درمان عفونت، درد معده، گزیدگی مار و حشرات و پایین آوردن دمای بدن استفاده می‌شود.
  • با توجه به خاصیت ضد اسپاسمی، سیاه سرفه را برطرف می سازد.
  • دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان بوده و  تاثیر زیادی در شادابی و جوانی پوست زنان و مردان دارد.

طرز تهیه:

روش اول:

ابتدا تخم شربتی را بشویید و سپس ظرف حاوی آب سرد بریزید و به مدت ده تا پانزده دقیقه به هم بزنید تا زمانی که ماده ای ژله مانند اطراف تخم شربتی ایجاد شود. از آنجایی که این کار باعث می شود تخم شربتی ها شسته شوند و خاشاک و خاک آنها به آب منتقل شود بنابراین آب آن را دور بریزید. سپس آب و آبلیمو و عسل را اضافه کنید و مخلوط کنید.

روش دوم:

ابتدا آب و شکر را روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود سپس آن را از یک صافی رد کنید و صبر کنید تا خنک شود. پس از خنک شدن گلاب را به آن اضافه کنید بعد از آن تخم شربتی ها را بشویید و به آن اضافه فرمایید و به هم بزنید. شربت را داخل یخچال قرار دهید و کمی اجازه دهید تا تخم شربتی ها خوب لعاب دار شوند، بعد از آن هنگام سرو به آن یخ اضافه کنید. می توانید از آبلیمو و زعفران نیز استفاده کنید.

مجله پزشکی مثبت مگ همواره سعی در جلب رضایت بازدیدکننده های خود دارد.

طریقه استعمال مکمل کراتین

عوارض کفش های پاشنه بلند

عوارض کفش پاشنه بلند
عوارض کفش پاشنه بلند

عوارض کفش پاشنه بلند

شاید بیان عوارض کفش پاشنه بلند تکراری باشد، شاید هم شما به عنوان یک خانم خود با تجربه پوشیدن این کفش ها از این عوارض به خوبی آگاهید. اما بهتر است با هم یک بررسی دقیق و سنجیده تر داشته باشیم.

به پا کردن کفش پاشنه بلند در زندگی روزمره بسیاری از زنان در سراسر جهان جایگاه ثابتی دارد. این کفش ها قد را بلندتر می کنند و به برخی احساس اعتماد به نفس بیشتری می بخشند.

قدمت کفش پاشنه دار:

شاید اولین بار فکر ساخت این کفش ها از تفاوت قد طبیعی زن ها و مردها ایده گرفته شده تا زنان در مهمانی ها یا در کنار همسر خود خیلی کوتاه به نظر نیایند. و یا شاید هم این فکر اولین بار به ذهن فردی که خود قد کوتاهی داشته است، خطور کرده باشد. به  هر حال نقاشی ها و آثار به جا مانده از زمان های دور، نشان می دهد که سابقه کفش های پاشنه بلند بسیار طولانی است.

احساس غالب هنگام پوشیدن این نوع کفش ها:

هنگام پوشیدن کفش های پاشنه بلند، بدن از حالت معمولی خود خارج و عضلات پا کشیده می شوند. مدت هاست که نسبت به کفش های پاشنه بلند نگاه بدبینانه ای وجود دارد و پزشکان معمولا در مورد پیامدهای بد آن برای سلامتی هشدار می دهند.کمردرد، واریس و خارج شدن بدن از حالت صحیح آن از مشکلاتی هستند که به استفاده از این کفش ها نسبت داده می شوند.

احساس پادرد و از دست رفتن تعادل و به تبع آن افتادن زمین و شکستن استخوان های بدن از نتایج کفش های پاشنه بلند بخصوص در پای افراد تازه کار است.

عواقب به پا کردن کفش پاشنه بلند:

  • کفش پاشنه بلند مرکز جرم بدن را به جلو متمایل می‌کند و لگن و ستون مهره‌ها از هم راستا بودن خارج می گرداند.
  • این گونه کفش ها شاید باعث بلندتر به نظر رسیدن پاها شود، ولی بالا رفتن پاشنه باعث افزایش فشار روی پنجه پا خواهد شد.
  • عضله ساق پا متناسب با مقدار بالا رفتن پاشنه منقبض می‌شود و این امر در طولانی مدت سبب کوتاه و سفت شدن عضله خواهد شد.
  • فشار بر اعصاب مورتون می‌تواند سبب رشد غیرطبیعی عصبی در بین انگشت‌های سوم و چهارم شده که به نوبه خود باعث درد و بی‌حسی انگشتان می شود.
  • کمر درد: در زمان راه رفتن با کفش پاشنه بلند تمام فشار بدن روی کمر متمرکز شده و این مساله گردش خون را در آن نواحی کاهش می دهد که با درد در کمر و مفاصل ران همراه است.
  • فشار مضاعف بر پا: درون کفش پاشنه بلند پایتان در معذب ترین وضع ممکن قرار می گیرد. فشار روی پاشنه پاها نهایتا درد شدیدی در پاهایتان ایجاد خواهد نمود و  وزن بدن روی پاشنه کفش شدید و غیر قابل کنترل می شود.
  • فرورفتگی ناخن های پا: مطالعات نشان داده که کفش های پاشنه بلند، علت اصلی فرو رفتن ناخن ها در گوشت پا هستند.

چند توصیه جهت کمرنگ کردن این عواقب خطرناک:

  • استفاده از کفش های پاشنه بلند پشت باز و کفش هایی که در ناحیه قوزک پا بند دار هستند را محدود کنید.
  • سعی کنید کفش پاشنه بلندتان را تمام طول روز و مستمر نپوشید. آن را مرتبا تغییر دهید.
  • هرگز این کفش ها را بصورت آنلاین یا بدون امتحان کردن خریداری نکنید.
  • همیشه یک جفت کفش پاشنه تخت به همراه خود داشته باشید.
  • حرکات کششی در ناحیه ساق پا انجام دهید.

    مجله پزشکی مثبت مگ همواره سعی در جلب رضایت بازدیدکننده های خود دارد.