مجله سلامت و زیبایی مثبت مگ

مجله ای خاص برای آدم های خاص

مجله سلامت و زیبایی مثبت مگ

مجله ای خاص برای آدم های خاص

چرا ویار اتفاق می‌افتد و چه سر منشایی دارد؟

مادر شدن یک اتفاق شیرین در زندگی خانم‌ها است اما این لحظات شیرین گاهی اوقات با تلخی‌هایی همراه است، که ویار یکی از این موارد است که
خیلی از خانم‌ها دچار حالت تهوع و استفراغ می‌شوند.

نظریه‌های گوناگونی برای ویار تا به امروز ارایه شده است اما هنوز بطور قطعی نمی‌توان علت را پاسخگو بود، اما در این بخش به چند مورد از این نظریه‌ها به همراه روش درمان می‌پردازیم.

  • هورمون گونادوتروپین جفتی انسان Human chorionic gonadotropin

این هورمون به سرعت در دوران بارداری افزایش می‌یابد و فرضیات نشان می‌دهد که این هورمون عامل اصلی در تهوع بارداری می‌باشد زیرا هم زمان با افزایش این هورمون در بدن حالت تهوع نیز افزایش پیدا می‌کند.

  • هورمون استروژن

یکی دیگر از هورمون‌هایی که در زمان بارداری بالا و پایین می‌شود، هورمون استروژن است که خود نیز می‌تواند دلیلی برای ویار باشد.

  • ناراحتی معده

دستگاه گوارش بعضی از خانم‌ها در این دوران حساس‌تر شده و در حالت‌ تهوع صبحگاهی موثر می‌باشد.

برای کاهش از تهوع و استفراغ بارداری راه‌هایی از قبیل موارد زیر وجود دارد:

  • استفاده از ویتامین B به کاهش تهوع کمک می‌کند، البته این بدان معنا نیست که خانم‌ها با کمبود ویتامین B مواجه هستند و هنوز بطور قطعی علت تاثیر این ویتامین مشخص نگردیده است.
  • تحقیقاتی نشان می‌دهد استفاده از مولتی ویتامین‌ها می‌تواند در زمان لقاح تخمک و اسپرم، در اوایل بارداری، در کاهش تهوع تاثیرگزار باشد.
  • روش جالبی در طب سنتی وجود دارد، بر این اساس که به مدت ۲ روز رژیم غذایی خود را تغییر داده و فقط و فقط هر دو ساعت یکبار یک سیخ کباب به همراه سماق میل کنند، این روش کمک بزرگی به تقویت معده می‌کند.

بیشترین زمانیکه مادران دچار ویار بارداری می‌شوند بین هفته ۴ تا ۸ الی هفته‌های ۱۱ و ۱۳ خواهد بود که امیدواریم با رعایت نکات تغذیه‌ای و موارد دیگر این حالات به کمترین حد خود برسد.

منبع: مثبت مگ

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.