مجله سلامت و زیبایی مثبت مگ

مجله ای خاص برای آدم های خاص

مجله سلامت و زیبایی مثبت مگ

مجله ای خاص برای آدم های خاص

هشدار درباره انگل سوشی

پزشکان درباره خطرات انگل موجود در ماهی خام و یا نیم‌پز بسیار هشدار می‌دهند. عفونت‌های ناشی از انگل سوشی روز به روز در حال افزایش است. مطالعات از یک مرد اهل پرتقال که به دفعات سوشی مصرف کرده بود آغاز شد، به طوریکه این فرد به مدت یک هفته درد شدید معده، استفراغ و تب نیز داشت. این انگل که  آنی ساکیس نام دارد، شناخته شده است و از خوردن سوشی بروز پیدا می‌کند.

آنی ساکی یوسیز به عنوان بیماری کرم شاه ماهی شناخته شده است و یک عفونت انگلی است که با خوردن غذاهای خام و نیم پز دریایی آلوده به آنی ساکیس کوچک ایجاد می‌شود.

علایم عبارت است از:

  • درد شدید شکم
  • استفراغ و تهوع
  • اسهال

در موارد نادر نیز کشنده است. طبق مطالعات انجام شده در ژاپن که عادت به مصرف این مدل غذا دارند بیشتر رخ می‌دهد و البته به تازگی در کشورهای غربی نیز انگل سوشی دیده شده است.

مطالعات موردی

در ادامه مطالعه بر روی مرد ۳۲ ساله پرتغالی با انجام آندوسکوپی متوجه وجود لار و انگل کرم مانندی به صورت پایدار و محکم در منطقه‌ای از معده که متورم و ملتهب شده بود، شدند.

چگونه از آنیساکی دوسیس اجتناب کنیم؟

ابتدا باید آشپزهایی که سوشی تهیه می‌کنند را آموزش داد تا توانایی لازم در تشخیص لارو و آنی ساکیس داشته باشند.

تنها راه اطمینان از اجتناب انگل و باکتری پختن ماهی می‌باشد.

طبق توصیه FDA :

  • پخت غذاهای دریایی حداقل با ۱۴۵ درجه فارنهایت
  • انجماد ماهی در منفی ۴ درجه فارنهایت یا کمتر به مدت ۷ روز
  • ذخیره سازی به مدت ۱۵ ساعت تا منفی ۳۱ درجه فارنهایت و کمتر
منبع: مثبت مگ